„Grey“ sprej za patiniranje

Naši sprejevi za patiniranje nazvani su „Dirty Down“ jer je to upravo ono što rade - oni prljaju. Jednim brzim pritiskom nanosi se fini sloj poluprovidne obojene farbe koja čini da nove, čiste površine izgledaju prljavo i staro, to jest patinirano.

1.848,00 RSD
Bez PDV-a
Zapremina
Količina
Availability: Nema dovoljno proizvoda na stanju

Naši sprejevi za patiniranje nazvani su „Dirty Down“ jer je to upravo ono što rade - oni prljaju. Jednim brzim pritiskom nanosi se fini sloj poluprovidne obojene farbe koja čini da nove, čiste površine izgledaju prljavo i staro, to jest patinirano.

Ceo asortiman naših sprejeva za patiniranje rastvorljiv je u vodi i može da se razlije i razmaže kvašenjem vodom da bi se stvorile prljave mrlje.

Brzo se suši. Ne šteti ozonu. Primenjuje se na kostimima, rekvizitima, tkanini, nameštaju, papiru, plastici, koži, staklu, metalu itd.

„Grey“ sprej za patiniranje je vrlo svetlo siva i vrlo prozirna boja. 

„Grey“ sprej za patiniranje je poluprovidna farba u spreju s finim raspršivanjem koja čini da stvari izgledaju prljavo i staro, ili patinirano. Prljava zagasita svetlosiva boja. Daleko svetlija nijansa od spreja Black. Sprej je rastvorljiv u vodi i može da se razlije i razmaže kvašenjem vodom.

„Grey“ sprej za patiniranje stvara dobar efekat fleke od znoja. Dobar za mešanje s drugim bojama.

Instrukcije:

Površine moraju biti suve i odmašćene pre upotrebe spreja.

Površine koje se ne prskaju, moraju se zaštititi.

Promućkati pre upotrebe.

Nanosi se u umerenim količinama, bolje je naprskati nekoliko tanjih slojeva, nego jedan debeo. Nijansa će potamneti sa svakim novim nanesenim slojem.

Držati bocu uspravno na 30 cm od površine i prskati preko površine ravnomernim potezom, uz potpuni pritisak dizne. Mogu da se pojave tačke zgusnute farbe ukoliko mlaznica nije pritisnuta do kraja.

Za male mrlje, prskati preko rupa isečenih u parčetu papira.

Za tamnije mrlje, prskati bliže površini.

Od preteranog nanošenja spreja mogu nastati kapi ili barice.

Razmazati sprej kvaseći ga ponovo vodom i potom ga obrisati ili istrljati mokrom ili vlažnom krpom. Na nekim tkaninama lakše je razmazati tako što će se namokriti naprskana tkanina i potom trljati mokar deo između ruku. Razmazivanje je lakše kad je sprej još vlažan, ali moguće je i nakon što se sprej skroz osuši. Možda neće biti moguće razmazati sprej koji je nanesen na upijajuće površine.

Možda neće da se vezuje na neke polirane površine.

Naši sprejevi za patiniranje rastvorljivi su u vodi i efekat prskanja izgubiće se nakon pranja u vodi, mada mogu da ostanu mrlje.

Ne koristiti napolju po vlažnom vremenu.

Sprej za patiniranje može da ostavi trajne fleke. Probati pre upotrebe na porubima ili skrivenim delovima, zatim oprati kako bi se proverilo ostaju li fleke.

upc
350