Top prodavci

Trenutno postoji 17 proizvoda.

Lepak za tapete

Bartoline All Purpose Wallpaper Adhesive je tradicionalni lepak za tapete na bazi skroba. Lako se meša za samo 30 sekundi i za manje od 4 minute je spreman za upotrebu. Lako se nanosi i lepo klizi pa omogućava precizno pozicioniranje tapeta. 

Čist terpentin

Čist terpentin proizvođača Bartoline rastvarač je na bazi prirodnih organskih komponenata bez ugljovodonika, posebno omiljen među umetnicima koji ga koriste za čišćenje i razređivanje uljanih boja.

Kuvano laneno ulje

Kuvano laneno ulje proizvođača Bartoline pogodno je za upotrebu na baštenskom nameštaju od čamovine.

Tikovo ulje

Tikovo ulje proizvođača Bartoline posebno je izrađeno da nadomesti ulja prirodnog drveta u masivnom drvetu poput hrasta ili tika, vraćajući mu sjaj izgubljen usled duge izloženosti vremenskim uslovima.

White Spirit

Bartoline White Spirit vrhunski je rafinisani rastvarač u skladu sa strogim zahtevima standarda BS245.

Višenamenska ispuna u prahu

Višenamenska ispuna u prahu proizvođača Bartoline tradicionalna je ispuna koja se lako meša i jednostavno upotrebljava za pripremu površina ispunjavanjem pukotina i rupa u zidovima, plafonima, oko štokova vrata i lajsni. 

Francuska špahtla ravna

Ručka od dva materijala: polipropilen čija čvrstina i postojanost pružaju udobnost i elastomer za lako rukovanje. 

Ulje za lampe

Ulje za lampe proizvođača Bartoline rafinisano je ugljovodoničko gorivo s malo mirisa i niskom emisijom dima, te je zato odličan izbor kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju upotrebu.

Strugač sa biflex ručicom

Lakirano sečivo od plavog nerđajućeg čelika, širine 7 cm, dugačka zakošena oštrica, nesalomljiva ručka od dva materijala: ABS i elastomer; ergonomski oblik (registrovani uzorak).