Pulena color je uvoznik i distributer sledećih robnih marki:

BARTOLINE

Ova privatna porodična firma je osnovana u Engleskoj još 1876. godine i vodeći je evropski proizvođač velikog broja najrazličitijih artikala za uređenje doma i izvođenje zanatskih građevinskih radova. Bartoline je jak brend, lako se uočava u moru sličnih konkurentskih proizvoda što mu uz vrhunski kvalitet daje kvalitativnu prednost na tržištu.

PENNELLIFICIO 2000

Reč je o italijanskoj porodičnoj firmi koju odlikuje visok kvalitet proizvoda uz korišćenje savremene tehnologije. Sa proizvodnjom od 1,600 četki po satu, sa uvek dostupnim prostorom za skladištenje sirovina i gotovih proizvoda, Pennellificio 2000 može odgovoriti na primljene porudžbine u roku od 48 sati, bez obzira na tip i količinu poručene robe.

PAINTER

Iako je kompanija Marrob osnovana 1998. godine, njen istorijat počinje još 1961. godine kada je deda sadašnjih vlasnika počeo sa proizvodnjom četaka. Poštujući porodičnu tradiciju, kompanija se razvijala i stekla značajan broj zadovoljnih mušterija. Tokom 2009, godine, u saradnji sa većim brojem stručnjaka, doneta je odlukao modernizaciji proizvodnje i do kraja iste godine je izgrađen nov proizvodni pogon površine 1.000 metara kvadratnih i istovremeno je izvršena potpuna modernizacija postrojenja. Danas ova kompanija poseduje jednu od najmodernijih proizvodnih linija i široku prodajnu mrežu u Poljskoj i Evropi, a takođe je i direktan uvoznik potrebnih sirovina iz Azije.

OCAI

Porodična firma, osnovana u francuskoj 1909. godine. Koristeći savremene tehnologije, svakodnevno osmišljava, razvija i izrađuje veliki broj novih proizvoda koji osvajaju mnogobrojna međunarodna priznanja. Kao francuska industrijska grupacija, u stanju je da upravlja razvojem, proizvodnjom i komercijalizacijom svojih proizvoda kroz distributivnu mrežu kao što su veletrgovine bojama i uradi sam hipermarketi.

DIRTY DOWN

„Starenje“ je pojam kojim opisujemo dobijanje efekta starog i prljavog. Prvi naš proizvod za „starenje“ na tržištu je bio „Mid Brown Ageing Spray“, i to još osamdesetih godina prošlog veka i to je bio naš jedini proizvod. Naši sprejevi za patiniranje nazvani su „Dirty Down“ jer je to upravo ono što rade - oni prljaju. Tokom trideset godina smo se razvijali i sada nudimo veliki broj proizvoda koji su dostupni širom Evrope.

PRO TAPES

Osnovana 1977. godine radi snabdevanja pozorišne i filmske industrije u Njujorku. Pro Tapes je brzo postala najveći proizvođač i inovator prvoklasnih proizvoda - traka koje su dizajnirane specijalno za upotrebu u industriji zabave i umetnosti.