Trenutno postoji 6 proizvoda.

Fuga za pločice

Fuga za pločice u prahu proizvođača Bartoline u potpunosti je vodootporna smesa za fugovanje pločica u prahu na bazi cementa pogodna za upotrebu na svim keramičkim pločicama i mozaicima.

Laki akrilni kit

Laka ispuna proizvođača Bartoline gotova je, visoko-tehnološka laka ispuna koja se jednostavno primenjuje, pogodna za brojne radove u kući i na radnom mestu.

AKRILNI KIT UNIVERZALNI

Univerzalna gotova ispuna proizvođača Bartoline proizvod je spreman za upotrebu, pogodan kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju primenu.

Akrilni kit fini

Ispuna za fine površine proizvođača Bartoline gotova je, izrazito glatka pasta za ispunu koja je savršena za popravku malih rupa, udubljenja i ogrebotina, kao i brojnih drugih nepravilnosti na unutrašnjim površinama.

Višenamenska ispuna u prahu

Višenamenska ispuna u prahu proizvođača Bartoline tradicionalna je ispuna koja se lako meša i jednostavno upotrebljava za pripremu površina ispunjavanjem pukotina i rupa u zidovima, plafonima, oko štokova vrata i lajsni. 

Gips ispuna

Bartoline Patching Plaster posebno je formulisan za popunjavanje pukotina i rupa u zidovima, plafonima i oko štokova vrata i lajsni.