Bartoline

Trenutno postoji 24 proizvoda.

Čist terpentin

Čist terpentin proizvođača Bartoline rastvarač je na bazi prirodnih organskih komponenata bez ugljovodonika, posebno omiljen među umetnicima koji ga koriste za čišćenje i razređivanje uljanih boja.

Ulje za lampe

Ulje za lampe proizvođača Bartoline rafinisano je ugljovodoničko gorivo s malo mirisa i niskom emisijom dima, te je zato odličan izbor kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju upotrebu.

White Spirit

Bartoline White Spirit vrhunski je rafinisani rastvarač u skladu sa strogim zahtevima standarda BS245.

Tikovo ulje

Tikovo ulje proizvođača Bartoline posebno je izrađeno da nadomesti ulja prirodnog drveta u masivnom drvetu poput hrasta ili tika, vraćajući mu sjaj izgubljen usled duge izloženosti vremenskim uslovima.

Kuvano laneno ulje

Kuvano laneno ulje proizvođača Bartoline pogodno je za upotrebu na baštenskom nameštaju od čamovine.

Gips ispuna

Bartoline Patching Plaster posebno je formulisan za popunjavanje pukotina i rupa u zidovima, plafonima i oko štokova vrata i lajsni.

Višenamenska ispuna u prahu

Višenamenska ispuna u prahu proizvođača Bartoline tradicionalna je ispuna koja se lako meša i jednostavno upotrebljava za pripremu površina ispunjavanjem pukotina i rupa u zidovima, plafonima, oko štokova vrata i lajsni. 

Akrilni kit fini

Ispuna za fine površine proizvođača Bartoline gotova je, izrazito glatka pasta za ispunu koja je savršena za popravku malih rupa, udubljenja i ogrebotina, kao i brojnih drugih nepravilnosti na unutrašnjim površinama.

AKRILNI KIT UNIVERZALNI

Univerzalna gotova ispuna proizvođača Bartoline proizvod je spreman za upotrebu, pogodan kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju primenu.

Laki akrilni kit

Laka ispuna proizvođača Bartoline gotova je, visoko-tehnološka laka ispuna koja se jednostavno primenjuje, pogodna za brojne radove u kući i na radnom mestu.

Akrilni kit

Zaptivna masa / Elastična ispuna proizvođača Bartoline jeste elastična akrilna masa za ispunu i zaptivanje unutrašnjih rupa i pukotina.

Bitumenski kit

Zaptivna masa za krov i oluke proizvođača Bartoline posebno je izrađena za popravku curenja na olucima, vertikalnim odvodnim cevima i opšivkama.