Superstik zaptivno vezivno sredstvo (bez rastvarača)

Superstik zaptivno vezivno sredstvo proizvođača Bartoline gotovo je vezivo bez rastvarača, na bazi akrilne disperzije, koje se koristi na većini uobičajenih građevinskih površina i zamenjuje eksere i vijke u mnogim slučajevima.

395,00 RSD
Bez PDV-a
Veličina
Količina

Superstik zaptivno vezivno sredstvo proizvođača Bartoline gotovo je vezivo bez rastvarača, na bazi akrilne disperzije, koje se koristi na većini uobičajenih građevinskih površina i zamenjuje eksere i vijke u mnogim slučajevima. Dostpan je u tubi od 300g I kartuši od 310ml.

Površine moraju da budu nepropusne, čiste, suve i očišćene od prašine i masnoće. Sredstvo se nanosi vertikalno u trakama između kojih je razmak 10-20 cm. Ne treba da se nanosi u tačkama. Snažno pritisnite proizvod na mesto primene i nanesite ga po površini primenjujući jednak pritisak. Možda bude potrebno da se privremeno pričvrste ili stegnu teški predmeti bez oslonca. Ostavite 24 sata pre no što uklonite privremene spojeve ili oslonce. Uklonite višak vezivnog sredstva suvom krpom pre no što se osuši. Alat operite vodom. Neiskorišćeno vezivno sredstvo skladištite na hladnom mestu, gde nema opasnosti od smrzavanja.

254 Stavke
upc
39