Akrilni kit fini

Ispuna za fine površine proizvođača Bartoline gotova je, izrazito glatka pasta za ispunu koja je savršena za popravku malih rupa, udubljenja i ogrebotina, kao i brojnih drugih nepravilnosti na unutrašnjim površinama.

214,80 RSD
Bez PDV-a
Težina
Količina

Ispuna za fine površine proizvođača Bartoline gotova je, izrazito glatka pasta za ispunu koja je savršena za popravku malih rupa, udubljenja i ogrebotina, kao i brojnih drugih nepravilnosti na unutrašnjim površinama. Ima dobra vezivna svojstva i služi za kvalitetne popravke u svim primenama. Sadrži fine čestice koje omogućavaju lepu glatku belu završnu obradu spremnu za bojenje. Može služiti i za spoljašnju primenu, pod uslovom da se popravka premaže odgovarajućom uljanom bojom ili uljanim lakom nakon sušenja.

Idealna za popravku cigle, kamena, gipsa, drveta i drugih materijala. Posebno je pogodna za manje pukotine, mada se može koristiti i za veće rupe. Ako je potrebna dublja popravka, nanesite ispunu u tankim slojevima, ili prvo upotrebite univerzaln i akrilni kit proizvođača Bartoline, a potom ispunu za fine površine. Za savršenu završnu obradu nanesite ispunu tako da viri u odnosu na okolne površine i upotrebite finu šmirglu da bi se sjedinila.

Dostupan u pakovanju od 600g.

428 Stavke
upc
23